11.07.2016

Pensiju fondu pārvaldītājs IPAS “INVL Asset Management” palielina pamatkapitālu

Latvijā vienīgais neatkarīgais, jeb bankas struktūrās neietilpstošais, pensiju fondus pārvaldošais uzņēmums, IPAS “INVL Asset Management”, kas pārvalda Valsts fondētās pensijas shēmas (pensiju 2.līmeņa) ieguldījumu plānus “INVL Konservatīvais 58+”, “INVL Komforts 47+” un “INVL Ekstra 16+”, ir palielinājis pamatkapitālu līdz 1 miljonam eiro.

2016.gada 4.jūlijā LR Uzņēmumu reģistrā ir reģistrēta “INVL Asset Management” pamatkapitāla palielināšana.

“Mūsu pensiju 2.līmeņa plānu klientu skaits 2016.gada pirmajā pusgadā ir palielinājies par 6 procentiem, līdz ar to ir audzis arī kopējais pārvaldīto līdzekļu apjoms, pārsniedzot 50 miljonus eiro. Lai stiprinātu pamatkapitāla bāzi, uzņēmuma akcionārs, viens no vadošajiem Baltijas aktīvu pārvaldīšanas uzņēmumiem, “Invalda INVL” grupa, ir lēmis to palielināt”, skaidro Valdes priekšsēdētājs Andrejs Martinovs.

“Esam gandarīti, ka arvien vairāk klientu izvēlas mūsu pensiju 2.līmeņa plānus, kuri tiek pārvaldīti pēc intelektuālas investēšanas principiem, balstoties uz ieguldītāju „Dzīves cikla” konceptu – piedāvājot klientiem izvelēties vispiemērotāko pensiju plānu, vadoties no viņu vecuma, kas, savukārt, nodrošina lielāku iespēju sasniegt augstāku sagaidāmo peļņu, līdzsvarojot ieguldījumu risku dažādos dzīves posmos,” atzīst Andrejs Martinovs.

 

IPAS “INVL Asset Management”

Smilšu iela 7-1, Rīga LV-1050

Tel: 67092988, LV@invl.com

www.invl.lv

 

“INVL Asset Management”

“INVL Asset Management” ir vienīgais neatkarīgais, jeb bankas struktūrās neietilpstošais, pensiju fondu pārvaldītājs Latvijā, kas nodrošina saviem klientiem intelektuālu līdzekļu pārvaldīšanu, plašajā finanšu instrumentu tirgū brīvi izvelējoties labākos risinājumus un visizdevīgākos sadarbības partnerus. Uzņēmums Latvijā darbojas kopš 2002.gada un šobrīd pārvalda trīs Valsts fondētās pensiju shēmas ieguldījumu plānus, sešus pensiju 3.līmeņa plānus, vienu alternatīvo ieguldījumu fondu, kā arī klientu individuālos ieguldījumu portfeļus. Uzņēmuma vienīgais akcionārs ir „Invalda INVL” grupa.

„Invalda INVL”

Investīciju grupa „Invalda INVL” starptautiskā mērogā pārvalda 150 000 institucionālo un privāto klientu aktīvus vairāk nekā 340 miljonu eiro apmērā. Uzņēmuma struktūrvienības darbojas Lietuvā un Latvijā. „Invalda INVL” akcijas tiek kotētas Nasdaq Baltijas biržā. Uzņēmuma ietvaros darbojas vairāk nekā 20 fondi, tostarp pensiju fondi, obligāciju un akciju fondi, alternatīvie ieguldījumu fondi, kā arī tiek pārvaldīts privātais kapitāls un citi ieguldījumi.

2016.gada 8.jūlijā

 


Partneri