29.04.2013

Paziņojums par pensiju 2. līmeņa SEB ieguldījumu plāna “Rivjera” pievienošanu SEB ieguldījumu plānam “Safari”

Lai gūtu labāko iespējamo pārvaldīšanas rezultātu un vienkāršotu SEB pensiju plānu piedāvājumu, IPAS “SEB Wealth Management” 2013. gada 4. jūlijā uzsāks pensiju 2. līmeņa plāna SEB ieguldījumu plāns “Rivjera” (turpmāk tekstā – plāns “Rivjera”) pievienošanu SEB ieguldījumu plānam “Safari” (turpmāk tekstā – plāns “Safari”), par ko ir saņemta Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (turpmāk tekstā – VSAA) atļauja.

Šī gada aprīļa beigās katrs plāna “Rivjera” dalībnieks pa pastu saņems personīgu skaidrojošu vēstuli (Paziņojumu) no VSAA par tālāko procesa gaitu.

Pēc VSAA Paziņojuma saņemšanas plāna “Rivjera” dalībniekiem būs tiesības veikt valsts fondētās pensijas kapitāla līdzekļu pārvaldītāja un ieguldījumu plāna izvēli un nomaiņu, par to iesniedzot Iesniegumu VSAA noteiktajā termiņā, kas norādīts Paziņojumā.

Ja Iesniegums VSAA noteiktajā termiņā netiks saņemts, tad plāna “Rivjera” dalībnieku turpmākās iemaksas automātiski tiks pārvaldītas atbilstoši plāna “Safari” ieguldījumu noteikumiem, kā arī klientu interesēm ar mērķi gūt labāko iespējamo pārvaldīšanas rezultātu.


Partners