25.04.2013

Eesti Krediidipank Latvijas filiāle uzsāk sadarbību ar “Finasta Asset Management” un turpmāk saviem klientiem piedāvās pieteikties 2.pensiju līmeņa plāniem

No pagājušā gada 20.decembra, AS Eesti Krediidipank Latvijas filiāle, paplašinot sniegto pakalpojumu klāstu, saviem klientiem piedāvā noformēt iesniegumu par valsts fondētās pensijas kapitāla līdzekļu pārvaldītāja un ieguldījumu plāna izvēli vai maiņu (pensiju 2.līmenis).

AS Eesti Krediidipank Latvijas filiāle un IPAS “Finasta Asset Management” noslēgtā sadarbības līguma ietvaros, bankas klientiem tiks popularizēti Finasta pensiju 2. līmeņa ieguldījumu plāni.

“Bankas klientiem piedāvāsim izvēlēties tieši sev atbilstošāko vienu no trim “Finasta Asset Management” pensiju plāniem – “Finasta konservatīvo”, sabalansēto – “Komforts” vai aktīvo “Ekstra plus”. Katram pensiju 2.līmeņa plānam ir atšķirīga ieguldījumu stratēģija un riska līmenis, kas ietekmē pensiju plānu ienesīgumu,” stāsta IPAS “Finasta Asset Management” Valdes loceklis un ieguldījumu plānu pārvaldnieks Andrejs Martinovs.

AS Eesti Krediidipank Latvijas filiāles vadītāja Ieva Rācenāja norāda: “Esam gandarīti uzsākt sadarbību ar IPAS “Finasta Asset Management”. Rūpējoties par mūsu Klientu ērtībām, arvien tiek paplašināts piedāvāto pakalpojumu klāsts. Turpmāk Krediidipank Klientiem būs iespēja izvēlēties sev piemērotāko pensiju 2.līmeņa plānu Krediidipank klientu apkalpošanas centros.”

Par AS Eesti Krediidipank
AS Eesti Krediidipank Latvijas filiāle darbojas Latvijas tirgū kopš 2011.gada marta. AS Eesti Krediidipank ir viena no vecākajām Igaunijas komercbankām. Banka piedāvā plašu bankas pakalpojumu klāstu gan fiziskām personām, gan uzņēmumiem 11 pilsētās Igaunijā un Latvijā.

Par IPAS “Finasta Asset Management”
IPAS “Finasta Asset Management” Latvijā darbojas kopš 2002.gada un šobrīd pārvalda piecus pensiju 2.līmeņa plānus, piecus pensiju 3.līmeņa plānus, trīs atvērtos ieguldījumu fondus, kā arī privāto un institucionālo klientu individuālos ieguldījumu portfeļus.

Papildus informācija:

Gundega Pakalne
IPAS “Finasta Asset Management”
Mārketinga un PR speciāliste
Tālr.: +371 67092988
Gundega.Pakalne@finasta.com
www.finasta.com

Everita Mieze
AS Eesti Krediidipank Latvijas filiāle
VIP Klientu apkalpošanas daļas vadītāja
Tālr.: +371 6777 5815
Everita.Mieze@ekp.lv
www.ekp.lv


Partners